Email matias@matter.fi Soita +358 40 709 6651

Tervetuloa Matterin tiimiin, Taru Tammikallio

Heipparallaa!

Olen Taru, Matter Agencyn sisältötiimin uusi jäsen. Työssäni haluan luoda kiinnostavia konsepteja, sekä suunnitella ja toteuttaa sisältöjä, jotka herättävät ajatuksia, erottuvat massasta ja palvelevat asiakasta. Koen, että hyvän sisällön rooli markkinoinnissa on merkittävä.

Kohdennetut, hyödylliset, viihdyttävät ja tunteita herättävät sisällöt vahvistavat yrityksen viestiä, luovat brändiä, auttavat asiakasta, lisäävät myyntiä, sekä tuovat yrityksen ammattitaitoa esille.

Yrittäjänä olen tehnyt töitä erilaisissa projekteissa median, viestinnän ja markkinoinnin alalla. Työskentelen kaupallisten sisältöjen, konseptoinnin, sosiaalisen median, tiedottamisen ja valokuvauksen parissa. Lisäksi teen toimittajan töitä.

Teen myös omaa podcastia työelämän tabuista, sekä kirjoitan aiheesta kolumneja. Minut voi bongata myös sosiaalisesta mediasta, erityisesti LinkedInissä ja Instagramissa tykkään paasata työelämän ilmiöistä.

Vapaa-aikani kuluu perhe-elämän, urheilun, sekä biisien kirjoittamisen ja musiikin tekemisen parissa. Tykkään välillä myös möllöttää, katsoa realitya telkkarista ja syödä irtonamusia.

Tällä hetkellä odotan innolla pääseväni työskentelemään Matter Agencyn mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa ja oppimaan uutta, sekä tietysti tekemään töitä kivassa tiimissä!

Tarvitsetko apua markkinoinnin konseptointiin ja sisältömarkkinointiin?

Laita viestiä taru@matter.fi

Tutustutaan LinkedInissä!