Email matias@matter.fi Soita +358 40 709 6651

Sisältömarkkinointi luo lisäarvoa, sekä vastaanottajalle että markkinoijalle.

Kuluttajien käyttäytymisen muutos on ajanut markkinoijat hankalaan tilanteeseen – perinteinen, maksettuun huomioon perustuvan markkinoinnin teho laskee koko ajan. Kuluttajat etsivät entistä enemmän tietoa omatoimisesti ennen ostopäätöksen tekemistä.

Sisältömarkkinoinnin avulla tavoitat potentiaaliset uudet asiakkaat sekä palvelet nykyisiä asiakkaitasi. Sisältömarkkinointi on todellinen win-win: asiakas kokee saavansa apua ja hyödyllistä tietoa ja markkinoija tavoittaa oikeat ihmiset ja saa aikaan tuloksia.

Sisällöntuotantopalvelumme kattaa laajasti eri markkinointisisältöjen ideoinnin ja tuotannon. Jatkuvan toimintamallimme avulla varmistamme sen, että asiakkaamme ovat koko ajan läsnä verkossa kuluttajia kiinnostavalla ja tuloksellisilla sisällöillä.

Sisältöstrategia

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi tutkimme ennen kuin hutkimme eli luomme sisällöntuotannon pohjaksi käytännönläheisen sisältöstrategian, joka toimii sisältömarkkinoinnin ”pelikirjana”.

Blogituotanto

Oikein toteutettuna yrityksen blogi- ja artikkelisisällöt houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita markkinoijan luokse ja vahvistavat brändimielikuvaa.

Konversiosisällöt

Monesti yritysten haasteena on saada verkkosivustolta konkreettisia tuloksia. Liidien tuotannossa tärkeässä roolissa ovat konversiosisällöt. Suunnittelemme ja tuotamme konversiosisällöt, kuten ladattavat oppaat, webinaarit tai digitaaliset sisältöohjelmat.

Verkkosivuston sisällöt

Verkkosivusto on yrityksen tärkein markkinointityökalu. Me tuotamme sisällöt verkkosivustollesi, siten että sekä hakukoneet että asiakkaat tykkäävät niistä.

Interaktiiviset sisällöt

Kuluttajien osallistaminen lisää markkinoinnin vaikuttavuutta ja tehoa. Interaktiiviset sisällöt, kuten testit ja kyselyt, ovat oiva tapa aktivoida kuluttajia toimimaan ja kerätä liidejä. Me suunnittelemme ja toteutamme interaktiivisia sisältöjä aina verkkotesteistä ja -kyselyistä Facebook-livevideoihin.

Lataa analytiikkaopas

Lataa sisältömarkkinoijan analytiikkaopas

Miten mitata sisältömarkkinointia? Lataa sisältömarkkinoijan analytiikkaopas ja nappaa käytännön vinkit!

Miten voimme auttaa?

Kaipaatko apua yrityksesi markkinointisisältöjen ideointiin ja tuottamiseen? Soita, meilaa tai jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää!

 Email matias@matter.fi

Soita+358 40 709 6651