Email matias@matter.fi Soita +358 40 709 6651

Markkinointiin lisää merkitystä

Haluamme tehdä merkityksellistä markkinointia. Tällaisella markkinoinnilla on merkitystä sekä markkinoijalle että asiakkaalle. Markkinoija houkuttelee hyödyllisen sisällön avulla potentiaalisia asiakkaita luokseen ja aktivoi asiakkaita ostamaan, kun aika on kypsä. Asiakas löytää itse tiensä markkinoijan luo ja saa sisältöjen avulla apua ongelmiinsa.

Me rakennamme entistä kestävämpää markkinointia

Kertakäyttöisen markkinoinnin aika on ohi. Sisältövetoinen markkinointi kestää aikaa. Kun sisällöt tuotetaan kuluttajien ehdoilla ja heitä varten, muuttuu markkinointi entistä kestävämmäksi. Yksittäinen blogiartikkeli tai ladattava vinkkiopas on vastaanottajalle yhtä ajankohtainen ja hyödyllinen nyt ja kahden vuoden päästä.

Ketteryyttä jatkuvalla toimintamallilla

Markkinoinnissa tärkeintä on löytää oikea tasapaino suunnitelmallisuuden ja ketteryyden välillä. Nämä eivät sulje toisiaan pois. Jatkuvan yhteistyön mallin avulla olemme koko ajan tilanteen tasalla ja voimme kehittää toimintaa tulosten pohjalta.

Tiimi

Anniina Keiskander

Content Marketing Specialist

anniina@matter.fi 

Reeta Toivanen

Content Marketing Specialist

reeta@matter.fi 

Annika Ryan

Web Designer / Developer

annika@matter.fi 

Matias Suhonen

CEO, Marketing Strategist

+358 40 709 6651

matias@matter.fi 

Seija Lappalainen

Team Lead, Marketing Strategist

seija@matter.fi 

Paavo Laaksonen

Advisor

Mikko Seppä

Advisor

Tapamme toimia

Tutkitaan ennen kuin hutkitaan

Aloitamme yhteistyön aina selvittämällä yrityksen markkinoinnin nykytilan. Käymme läpi muun muassa yrityksen web-analytiikan ja myyntiprosessin yhdessä asiakkaan kanssa. Haastattelemme loppuasiakkaita ja luomme ostajapersoonat.

Asetetaan yhteiset tavoitteet

Asetamme yhteistyölle aina yhteiset, mitattavat tavoitteet, joiden toteutumista seuraamme jatkuvasti. Pidämme huolta siitä, että asiakas tietää, missä mennään ja mitä tehdään seuraavaksi.

Uskomme hyvän sisällön vetovoimaan

Me selvitämme, miten asiakkaasi käyttäytyvät verkossa ja hakukoneissa. Näin pystymme varmistamaan, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät juuri sinun yrityksesi sisältojen pariin.

Aina voi parantaa

 

Optimointi ja jatkuva kehittäminen ovat osa arkeamme. Seuraamme tuottamiemme sisältöjen ja markkinointitoimenpiteiden tuloksia ja optimoimme niitä entistä paremmiksi.

Lataa inbound-markkinoinnin opas

Miten rakentaa markkinointia entistä kestävämmälle pohjalle? Lataa inbound-markkinoinnin opas!

Miten voimme auttaa?

Haluatko keskustella lisää tuloksellisesta markkinoinnista? Ota yhteyttä!

 Email matias@matter.fi

Soita+358 40 709 6651